keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Helmeilyä

Juhannus meni täällä sairastellessa mutta eihän se toki ihan kokonaan neulomista estänyt! Pitsineuletakkia sain edistymään sen verran että ihan loppusuoralla ollaan - työ kylläkin keskeytyi ylitsepääsemättömän ongelman takia kun lanka loppui sittenkin kesken. Voi harmituksen harmitus! Tekemättä olisi enää kauluksen toinen puoli (ja vyö) mutta jäljellä ei ole enää kuin pieni nöttönen lankaa. Syypäät näin jälkiviisaasti ajateltuna ovat varmaan nuo raglanhihat jotka söivät lankaa ihan luvattoman paljon.. joten täytyy nyt miettiä saanko junailtua langan riittämään edes siihen kaulukseen, jos hieman sovellan ohjetta. Vyön olisin ehkä jättänyt pois muutenkin, joten sen poisjääminen ei niin harmittaisikaan. Jotenkin ei vain viitsisi tilata yhtä kerää lankaa kun postikulujen kanssa hinta nousisi ihan pilviin.

No, hyviäkin uutisia sen verran että hamppulanka lähti tänään muotoutumaan Mössykäksi ja eilen kokeilin vähän helmikorujen tekoa.

Helmet tilasin täältä ja aitoa hopeaa olevat koukut täältä. Halusin nimenomaan oikeata hopeaa koukkuihin sillä olen äärimmäisen allerginen nikkelille. Tämäkin on muuten ihan kohtuullisen koukuttavaa puuhaa, mutta varmaan pitäisi käydä joku kurssi jotta osaisi tehdä vaikeampiakin koruja sitten jatkossa ihan oikein. :)

Parveke sai myös viimein kukkasia vaikka remontti onkin vielä kesken.. Kuvassa riippupelargonia, joka ei ihan vielä riipu eikä rönsyile mutta toivottavasti sekin vielä tapahtuu.



Mukavaa juhannuksen jälkeistä aikaa kaikille. :)

Ei kommentteja: