lauantai 23. toukokuuta 2009

Elämä on

Juhlin tänään synttäreitäni, vaikka virallinen päivä oli eilen. Lahjuksia sain rahan muodossa mikä oli ihan kiva juttu. :) Piakkoin juttua siitä mitä niillä hankin, suunnitemia on useita mutta lopullinen päätös vielä tekemättä.






Aamulla valmistui myös vihdoin tämä pari kuukautta kahvoja odottanut kesälaukku. Rakastuin pintaneuleeseen välittömästi ja laukkuhan siitä oli saatava. Kahvojen kiinnityksessä ei ole kehumista mutta en keksinyt äkkiseltään muutakaan. Virkkaustakin koetin mutta en onnistunut virkkaamaan kiinteitä silmukoita kahvan yli. Tietääkö joku onnistuuko kahvojen kiinnitys de facto virkaten?! Lopputuloksesta voisi siten tulla hieman siistimpi. Laukku on vuoritettu puuvillakankaalla ja siitä tuli ihan miun maun mukainen. :) Ohje on osittain sovellettu.. pintaneule on täältä, ja Novitan rottinkikahvat täältä (myymälästä). Lanka kaksinkertainen Muskat, puikot nr 5.

Uusi kevättakkikin on sitten myös viimein hankittu ja koko kevään kestänyt tuulitakissa kulkeminen on ohi! Seuraava pieni projektini liittyykin ehdottomasti takkiin sopivan huivin neulomiseen. Mielessä on pellavasekoitelanka, malli jotain pudotetuin silmukoin, mutta jännityksellä odotan myös viimeisen snyy-paketin saapumista, saas nähdä mitä sieltä paljastuu.

Ei kommentteja: